Mes suvokiame ypatingą svarbą, tenkančią Jūsų asmens duomenų apsaugai, todėl renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą. Asmens duomenis mes tvarkome teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.
Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Kas mes:

Svetainę tvarko ir administruoja:
• UAB „Verslo Vadovas“, įmonės kodas 304138329.
• SalesUP.lt verslo akceleratorius.
Remiantis teisės aktų nuostatomis, mes esame Jūsų asmens duomenų valdytojas.

1. Kokią informaciją renkame:

Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:
• Informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
• Informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu prenumeruoti mūsų interneto svetainės paslaugas, pranešimus el.paštu ir/arba naujienlaiškius;
• Bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums: užklausos formose užpildytą informaciją ir nurodytus asmens duomenis, kuriuos pateikiate patys – kontaktinį tel. numerį, el. pašto adresą, vardą, pavardę ir/arba įmonės pavadinimą.
• Svetainėje nurodytais mūsų el. pašto adresais (info@salesup.lt, administracija@salesup.lt, personalas@salesup.lt) pateikus savo CV aplikuojant į darbo poziciją ar mūsų duomenų bazę. Jūsų vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, Linkedin profilio nuoroda bei CV failas bus naudojama tik užregistruoti Jūsų CV mūsų duomenų bazėje ir (arba) susisiekti su Jumis, norint suderinti susitikimą dėl pokalbio. Ši informacija yra konfidenciali ir nėra teikiama be Jūsų papildomo sutikimo tretiesiems asmenims.

2. Kokiais tikslais tvarkome informaciją:

2.1. Pardavimų ir paslaugų kokybės užtikrinimo tikslu. Siekdami atsakyti į Jūsų užklausas, kurias mums pateikėte svetainėje, dėl mūsų produktų, sprendimų ar paslaugų. Jūs pateikiate mums savo asmens duomenis parašydami mums ar bendraudami su mūsų komanda telefonu. Jums susisiekus su mumis raštu, el. pašto adresais ar kontaktiniais tel. numeriais, išsaugosime susirašinėjimo ar garso įrašą (pokalbio įrašą). Šiuo tikslu tvarkomi asmens duomenys:
• Vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, įmonės pavadinimas ir (arba) kt. duomenys, kuriuos Jūs nurodote, pateikdami užklausą dėl mūsų paslaugų ar sprendimų salesup.lt užklausos formoje, el. paštu ar telefonu. Pagrindas: Jūsų sutikimas, taip pat mūsų teisėtas interesas vertinti savo klientų atsiliepimus, tikslu gerinti mūsų veiklos ir teikiamų paslaugų kokybę.

2.2. Tiesioginės rinkodaros tikslu, siekiant pateikti pasiūlymus, naujienlaiškius ir/arba informaciją apie mūsų, su mumis susijusių asmenų ir partnerių prekes ir (ar) paslaugas. Šiuo tikslu tvarkomi asmens duomenys:
• Vardas ir (arba) pavardė, atstovaujama įmonė, el. pašto adresas. Pagrindas: Jūsų sutikimas. Saugojimo terminas: 5 metai nuo Jūsų sutikimo davimo mums arba tol, kol pasinaudosite teise būti pamirštam (BDAR 17 straipsnis).

2.3. Paslaugų teikimo mūsų klientams tikslu. Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, siekiant teikti mūsų paslaugas Jums ir kitiems asmenims: surasti mūsų klientų poreikius atitinkančius kandidatus bei juos atrinkti, įvertinti, ar kandidatai tinka siūlomam darbui, ir pristatyti kandidatus darbdaviams.
Šiuo tikslu Jūsų duomenis, tačiau tik su Jūsų sutikimu, teikiame ar perduodame savo klientams – darbdaviams, kurie ieško darbuotojų. Kartu su mumis jie bus Jūsų asmens duomenų tvarkytojais. Klientams mes neperduosime daugiau Jūsų asmens duomenų nei tvarkysime šios Privatumo politikos pagrindu. Su klientais mes esame sudarę sutartis, kuriomis abi šalys įsipareigoja saugoti Jūsų asmens duomenis.
• Vardas, pavardė, el. pašto adresas, CV ir (arba) motyvacinis laiškas. Papildomai gauti duomenys apie Jus iš trečiųjų asmenų (pvz. buvusių darbdavių ar pažįstamų rekomendacijų, socialinių tinklų, viešai prieinamų informacijos šaltinių internete ar kt.). Pagrindas: Jūsų asmens duomenų pateikimas mums, sutikimas. Saugojimo terminas: 5 metai nuo Jūsų sutikimo davimo mums arba tol, kol pasinaudosite teise būti pamirštam.

2.4. Kandidatų duomenų bazės administravimo tikslu. Tvarkome Jūsų asmens duomenis tam, kad galėtumėme ateityje pasiūlyti Jūsų poreikius ir patirtį atitinkančias darbo pozicijas, taip pat surasti atitinkančius mūsų klientų poreikius kandidatus bei juos atrinkti, įvertinti ir pristatyti darbdaviams. Šiuo tikslu mes tvarkome tokius pačius asmens duomenis, kaip ir paslaugų teikimo tikslu, tokiais pačiais saugojimo terminais, arba tol, kol pasinaudosite teise būti pamirštam.

2.5. Svetainės funkcionalumo užtikrinimo tikslu. Siekiant ją tobulinti, gerinti paslaugų kokybę. Kai Jūs naudojatės svetaine, tam tikri duomenys perduodami mums automatiškai po Jūsų apsilankymo svetainėje. Šie duomenys yra neasmeninė informacija, naudojama tobulinant svetainės turinį, funkcionalumą ir patrauklumą. Šią Jūsų asmeninę informaciją mes galime naudoti tokiems tikslams:
• Interneto svetainės administravimui;
• Jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikydami salesup.lt interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
• Turint Jūsų sutikimą siųsti Jums el. paštu mūsų naujienlaiškį, kuris, mūsų manymu, gali būti Jums įdomus (Jūs galite bet kada galite atsisakyti);
• Trečiosioms šalims suteikti statistinę informaciją apie mūsų vartotojus, tačiau ši informacija nebus naudojama jokiam atskiram vartotojui identifikuoti;

2.6. Sutarčių vykdymo tikslu. Siekdami identifikuoti klientą ar tiekėją, vykdyti sprendimų, paslaugų teikimo veiklą, apdoroti ir administruoti kliento ar tiekėjo užsakymus, išrašyti klientui ar priimti tiekėjo apskaitos dokumentus, spręsti su klientui įdiegto sprendimo ar suteiktų paslaugų apimtimi susijusias problemas, vykdyti kitus, kaip paslaugų teikėjo ir pirkėjo, įsipareigojimus, tvarkome asmens duomenis.
• Vardas, pavardė, įmonės pavadinimas ir atstovavimo pagrindas, kontaktiniai duomenys (el. pašto adresas, tel. numeris). Šiuo tikslu Jūsų asmens duomenis mes gauname tiesiogiai iš duomenų subjektų, kai potencialus klientas ar tiekėjas, kurį atstovauja duomenų subjektas, siekia sudaryti sutartį su įmone ar sutarties, sudarytos tarp kliento ar tiekėjo, kurį atstovauja duomenų subjektas, ir įmone, vykdymo metu.

2.7. Kandidatų atrankos į siūlomas darbo vietas mūsų įmonėje, tikslu. Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis norėdami surasti mūsų poreikius atitinkančius kandidatus dirbti pas mus, juos atrinkti bei įvertinti, ar kandidatai tinka siūlomam darbui.
• Vardas, pavardė, el. pašto adresas, CV ir (arba) motyvacinis laiškas. Papildomai gauti duomenys apie Jus iš trečiųjų asmenų (pvz. buvusių darbdavių ar pažįstamų rekomendacijų, socialinių tinklų, viešai prieinamų informacijos šaltinių internete ar kt.). Pagrindas: Jūsų asmens duomenų pateikimas mums, sutikimas. Saugojimo terminas: 5 metai nuo Jūsų sutikimo davimo mums arba tol, kol pasinaudosite teise būti pamirštam.

3. Slapukai (En. Cookies):

Slapuką sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart, kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Mes naudojame Google Analytics, naudojimuisi šia interneto svetaine, analizuoti. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine, panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Generuojama su mūsų interneto svetaine susijusi informacija yra naudojama kurti ataskaitas apie naudojimąsi šia interneto svetaine. Šią informaciją laikys Google. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html . Kad nustatytų Jūsų interesus, Google seks Jūsų elgesį internete naudodama slapukus. Jūs galite peržiūrėti, ištrinti ir pridėti interesų kategorijas, susietas su Jūsų naršykle, naudodami Google bendrovės Ads Preference Manager, kurį galima rasti adresu http://www.google.com/ads/preferences/. Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, nors tam tikros naršyklės leidžia Jums nepriimti tik trečiųjų šalių slapukų.

Sutikimą naudoti slapukus Jūs galite duoti šiais būdais:
• Svetainėje pateiktoje nuorodoje (juostelėje) apie slapukus paspaudę žymą („Ok“, arba „Sutinku“);
• Neištrindami jų ir (ar) nepakeisdami savo interneto naršyklės nustatymų taip, jog ji nepriimtų slapukų;

Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti mums duotą leidimą naudoti slapukus. Tai padaryti Jūs galite pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus taip, jog ji nepriimtų slapukų. Kaip tai padaryti, priklauso nuo Jūsų naudojamos operacinės sistemos ir interneto naršyklės. Išsamią informaciją apie slapukus, jų naudojimą, atsisakymo galimybes rasite adresu  http://AllAboutCookies.org arba https://policies.google.com/technologies/ads.

5. Jūsų teisės:

5.1. Tvarkant asmens duomenis, mes užtikriname Jūsų teises pagal BDAR bei Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą. Kaip asmens duomenų subjektas Jūs turite šias teises:

• Žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
• Susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos mes tvarkome;
• Reikalauti ištaisyti ar papildyti, patikslinti neteisingus netikslius, neišsamius Jūsų asmens duomenis;
• Reikalauti sunaikinti asmens duomenis, kai jie daugiau nereikalingi tikslams, kuriems buvo surinkti;
• Reikalauti sunaikinti asmens duomenis, jei jie tvarkomi neteisėtai arba kai jūs atšaukiate savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo arba neduodate tokio sutikimo, o jis yra būtinas;
• Nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ar atšaukti anksčiau duotą sutikimą;
• Reikalauti sustabdyti (išskyrus saugojimą) Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus, jei vyksta ginčai ar reikia patikrinti duomenų tvarkymo teisėtumą, duomenų tikslumą, taip pat tais atvejais, kai mums nebereikia Jūsų asmens duomenų, bet Jūs nenorite, kad mes juos sunaikintume;
• Reikalauti pateikti, jei tai techniškai įmanoma, pagal Jūsų sutikimą ar sutarties vykdymo tikslais surinktus Jūsų asmens duomenis lengvai skaitomu formatu arba prašyti juos persiųsti kitam duomenų valdytojui.
• Pasinaudoti teise būti pamirštam, t.y. bet kuriuo metu turite teisę prašyti, kad Jūsų asmens duomenys visam laikui būtų panaikinti iš mūsų duomenų bazės.

5.2. Su Jūsų teisių įgyvendinimu susijusius reikalavimus Jūs mums galite teikti asmeniškai, el. pašto adresu administracija@salesup.lt ar telefonu. Gavę Jūsų kreipimąsi, mes galime paprašyti pateikti tapatybę įrodančius dokumentus, taip pat kitą mums reikalingą, papildomą, su prašymu susijusią informaciją.

5.3. Gavę Jūsų reikalavimą, mes Jums atsakysime ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų reikalavimo gavimo ir visų atsakymui pateikti reikalingų dokumentų pateikimo dienos.

5.4. Jei manysime esant būtina, mes sustabdysime Jūsų duomenų tvarkymą, išskyrus saugojimą, iki bus išspręstas Jūsų prašymas. Jums teisėtai atšaukus duotą sutikimą, mes nedelsiant, bet ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų, nutrauksime Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus teisės aktų nustatytus atvejus, t. y. kai mus įpareigoja toliau tvarkyti Jūsų duomenis galiojantys teisės aktai, mums tenkančios teisinės prievolės, teismų sprendimai ar mums duoti privalomi institucijų nurodymai.

5.5. Atsisakę vykdyti Jūsų reikalavimą, mes aiškiai nurodysime tokio atsisakymo pagrindą.

5.6. Nesutikdami su mūsų veiksmais ar atsakymu į Jūsų kreipimąsi, Jūs mūsų veiksmus ir sprendimus galite skųsti kompetentingai valstybinei institucijai. Jei manote, kad vadovaujantis BDAR Jūsų teisės buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, daugiau informacijos ir kontaktinius duomenis galite rasti inspekcijos svetainėje (www.ada.lt). Tačiau, visų pirma, mes siekiame operatyviai ir taikiai išspręsti visus kilusius klausimus kartu su Jumis tiesiogiai.

4. Privatumo politika ir pakeitimai:

Visi mūsų Privatumo politikos pokyčiai bus skelbiami salesup.lt svetainėje. Esant poreikiui, Jums apie juos pranešime. Naujos Privatumo politikos sąlygos taip pat gali būti pateiktos šioje svetainėje ir Jums gali reikėti jas perskaityti ir su jomis sutikti tam, kad galėtumėte toliau naudotis šia svetaine ir (ar) mūsų paslaugomis.

5. Trečiųjų šalių interneto svetainės:

Šioje interneto svetainėje yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

6. Mūsų kontaktai:

El. pašto adresai:
administracija@salesup.lt, info@salesup.lt
Telefono nr.: +370 612 76497